PALVELUT

Projektinjohto

Rakennushankkeen kokonaisuuden johtamista ja koordinointia. Varmistamme, että rakentaminen toteutuu organisoidusti, tehokkaasti sekä suunnitelmien mukaisesti. Hyvällä projektinjohdolla varmistetaan kustannustehokas ja asiakkaan toivoma loppuratkaisu.

Rakennuttamispalvelut

Rakennuttajana työskentelemme tiiviisti tilaajan ja käyttäjän kanssa. Ohjaamme suunnittelua tehokkaasti siihen suuntaan, joka auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikille osapuolille.

Valvonta

Tyypillisiä valvontakohteita ovat mm. taloyhtiöiden korjaus- ja muutostyöt, asuinhuoneistojen osakasmuutostyöt, erilaiset tilamuutokset, käyttötarkoituksen muutokset, teollisuustilojen korjaus- ja muutostyöt sekä muiden rakennushankkeiden valvontatyöt.

Suunnittelupalvelut

Rakennesuunnittelupalvelut korjausrakennus-hankkeisiin ja muihin rakennushankkeisiin. Muut suunnittelupalvelut tuotamme yhdessä pitkäaikaisten ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneittemme kanssa.

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Luvanvaraisten rakennushankkeiden vastaavan työnjohtajan palvelut sekä kvv- ja iv-työnjohtajan palvelut.

SISÄILMA- JA RAKENNUS-TERVEYSPALVELUT

Sisäilmastopalveluidemme tavoitteena on luoda
kiinteistöllesi terveellinen, viihtyisä ja turvallinen sisäilmasto. Palvelemme asiakkaita aina lähtötilanne selvityksistä suunnitteluun ja korjausvaiheen valvontaan.

Muita palveluitamme

  • Palokatkosuunnittelu erilaisiin korjausrakentamisen hankkeisiin.
  • Huoneistojen muutos- ja korjaustöiden suunnittelu, kokonaisvaltainen projektinjohtaminen ja valvonta sekä tarvittavien viranomaislupien hoitaminen.

Kiinnostuitko?

Teemme mielellämme seuraavan projektin kanssanne. Ota yhteyttä, niin päästään alkuun!